![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Zapomniałeś hasła? | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
| Opinie Sprzedawcy, Handlarze, Komisy, Warsztaty - jesteś zadowolony z jakości obsługi? Powiedz o tym wszystkim. Nie jesteś zadowolony? Tym bardziej o tym opowiedz! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 |
|
Użytkownik
Rating: 0% (0)
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
Postawił: 0
![]() |
Witam Ten komis w W-wie ma ponad 200 samochodów, każdą markę w kilku egzemplarzach, poleasingowe i "porepowskie". Nie chodzi mi o info nt. konkretnego samochodu, ale o obsługę, sprzedaż, możliwość negocjacji ceny i GWARANCJĘ, którą dają na smochody. Jeżeli ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z tym komisem to proszę o informację. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Polecam tą firmę mają bardzo duży wybór około 300 aut w róznych kolorach , przystępne ceny wszystkie auta serwisowane i udokumentowane /zakupiłem u nich 3 samochody i nie mam żadnych zastrzeżeń/.
p.s. można negocjować z nimi cenę. |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
3 za 2 Postów
Postawił: 13
![]() |
No moje gratulacje pierwszy dzień na forum 3 posty i wszystkie na temat eurosamochody.pl
Mogłes się bardziej postarać bo tak to z tego wyszła mizerna reklama. A może jesteś bot? i cos sie zacieło LOL
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Kilka razy byłem w tym komisie. Owszem duzy wybór ale głównie modele i kolory flotowe. Mają jakieś układy w firmach leasingowych i biorą auta po zakończeniu umowy leasingowej. Stąd wiek samochodów to głownie 3-6 lat chociaż trafiaja sie i młodsze i starsze. Plus taki, że np. wśród 5 białych Focusów czy granatowych Astr możesz wybrać tą, która podoba ci sie najbardziej :-). Ceny trochę powyżej średniej warszawskiej. Kolejny plus to taki, że samochody krajowe więc można zweryfikować ich historię (a jako, że samochody firmowe to i serwisowane głównie w ASO)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Znawca
Panel Piwny:
Otrzymał:
11 za 10 Postów
![]() |
To by znaczyło , że forum staje się popularne wśród handlarzy :> hehe
Może jakieś banery komisów z kryptoreklamą z $$$ xD A co do tych samochodów to raczej mają duże przebiegi :> ? jako , że to auta firmowe . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Nie koniecznie od kazdej zasady istnieją odstępstwa. Pracowałem jako przedstawiciel pod koniec mojej kariery trafiłem akurat na koniec umowy leasingowej i mozna było wykupić auta.Był 2004 (focus 1,8 90 konny diesel z 2001 roku . Za 21900 i 22900 brutto zależnie od tego czy była klima czy nie. Aut było 50 i jak to w firmie był plik itd itd suma sumarum na koniec każdy pracownik ( zainteresowany) dostał uzupełniony plik w którym były wszystkie auta z przebiegami numerami win i wyposażeniem . Mój miał 210 tyś było parę aut które miały powyżej 200 tyś jak moje ale było też 10 sztuk które miały poniżej 100 tyś a rekordzista 67 tyś. ( Ksiągowa) też jej się należał. Więc nie koniecznie firmowy znaczy zajeżdziony. Wszystkie naprawy przeprowadzane w serwisie na orginalnych częściach, wymiany płynów klocków pasków, wszystko na czas zgodnie z terminami przeglądów. Problemem może być tylko to jak pracownik traktował służbowe auto ( moja foczka była myta głaskana jak tylko jej coś dolegało to od razu wymiana naprawa) . Teraz pracuję w innej firmie i gdy czasami widzę co młodzi wyprawiają z służbowymi autami to mi się nóż w kieszeni otwiera. Później mówi że szmelc a baran jeden z drugim sam niszczy auto.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Widzę, że kolega Oktavian zna wszystkie komisy w Polsce. Pytanie było o ten konkretny komis a ponieważ mieszkam niedaleko i szukając Focusa także tam byłem to piszę o swoich wrażeniach. Samochód sprawdzał zaprzyjaźniony mechanik z ASO i historia egzemplarza, którego miałem na oku pokrywała sie z książką do okresy ok.6 miesięcy wstecz. Wymieniana była lampa lakierowany błotnik. Plus taki, ze mozna to zweryfikować dzieki krajowenu pochodzeniu i historii serwisowej. Stan wizualny samochodów(tapicerka itp.)zależy od uzytkownika ale jak pisałem z reguły jest po kikla egzemplarzy. Komis jak komis tylko samochody jakby pewniejsze. A kolege Oktaviana zapraszam na miejsce do W-wy niech oblooka komis odpowie pytającemu a potem ewentualnie docina innym.
Pozdrawiam wszystkich i Happy New Year! P.S. Samochód kupiłem gdzie indziej- były same białe kombi TDDI |
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
32 za 26 Postów
Postawił: 4
![]() |
Pytam bo zaciekawiło mnie czy były jakies podejrzenia odnośnie dokumentacji... Wszystkiego Dobrego w Nowym.. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Wpisy zgadzały się z bazą ASO Ford poza ostatnim robionym bodaj w FeuVERT czy czyms takim (był wstemplowany w ksiazkę). Samochód sprawdzałem grzeczniosciowo z zaprzyjaźnionym mechanikiem z ASO, żeby miec jakis pogląd odnośnie oferty. Jednak tak jak mówię, ani kolorystyka samochodów, ani wersja nadwozia czy silnik nie spełmiały do końca moich oczekiwań ale ponieważ była tam duża rotacja samochodów i miałem kontakt w ASO zrobiłem taki test "na zaś". Aha to było w 2006, co do dnia dzisiejszego to wiem, że działają dalej. Czesto jest tam duzy ruch w niedzielę bo też maja otwarte jak ludzie wracają ze Słomczyna z niczym- taka "ostania deska ratunku" ;-)
Szczęśliwego Nowego Roku! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 Postów
![]() |
Czyli wrażenia z komisu w miare dobre? Bo wypatrzylem cos na stronce i nie wiem czy warto jechac (nie wiem czemu mam urazy do komisów
. Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| czy, eurosamochodypl, ktoś, kupował |
| Narzędzia wątku | |
|
|