![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Zapomniałeś hasła? | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 | |||||||||||||||
|
Użytkownik
|
Oto Passat, który wg zapewnień sprzedawcy ma 169kkm 15.04 tego roku miał już 373942. Także teraz może już mieć z 400kkm nalatane : Przepraszamy link widoczny jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się
Ostatnio edytowane przez Czoper : 11-19-2008 - 11:13 PM. |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik
|
Marny handlarz sprzedaje w tej chwili na moto-gratce jeszcze jednego Passata oraz Audi A4. Oba z machniętym licznikiem. Jest jeszcze A6 wystawione także na Allegro tylko bez widocznej rejestracji więc nie można sprawdzić.
Ogólnie wszystkie jego auta wyglądają strasznie zaniedbane i zmęczone. Ostatnio edytowane przez mdo25 : 11-20-2008 - 03:09 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik
Rating: 0% (0)
Panel Piwny:
Otrzymał:
2 za 2 Postów
Postawił: 6
![]() |
no auto z deklarowanym przebiegiem powinno być jak nowe.moje z 280000km to nówka była w porównaniu do tego.auto mył ale nawet dywaników gumowych nie umył.wiocha normalnie.i to tak jest jak się byle wieśniak za handel autami bierze,co pojęcia nie ma o stanie aut,tylko rok widzi i model.jeszcze głupio gada,że ma super stan.dzisiaj dziadek przyjechał do mnie i mówi,że ma taki sam stan jak moje a4.podnosze maskę i mówie turbina taka sama nie spalona,nie przegrzana,zawór spustowy nie wypalony,kolektor wydechowy z katalizatorem cząsteczek stałych nie przepalony,auto nie powycierane w środku,w bagażniku wykładzinki czyste.tak tak jak u pana ,no to idę do tego auta ,a tam zderzak z nowszego modelu z halogenami w zderzaku a auto 97r.pod machą trzoda to,że turbina przyjarana to nic,tam leje się olej po przewodach dolotowych układu doładowania powietrza,kirownica gładka jakby ze skóry była,fotel kierowcy przetarty,trzoda w bagażniku,panie jak te auto jest takie same pytam gościa,a on na to no audi przecież.człowieku gdzie miałeś oczy jak to brałeś,no tak mi sprzedali.pilnuj oleju,a to trzeba sprawdzać mówi.czekaj aż się kontrolka zaświeci.i tak to wieś ubiera inną wieś w graty.
|
|
|
|