Oceńcie sami, czy wartoJeśli chcesz podzielić się spostrzeżeniami, informacjami, wyrazić swoja subiektywną opinie na temat oglądanego auta. Możesz zrobić to właśnie tutaj.
Teoretycznie bezwypadkowe (ale to kwestia definicji), ale jest kilka rzeczy, na które zwróciliśmy uwagę. Nie wrzucam informacji do sekcji "Ostrzegam", ponieważ motoryzacja dla nas to tzw "rocket science" i może wnioski wyciągamy nieco pochopnie. Szczególnie naczytawszy się uprzednio innych postów na bezwypadkowe.
Zdjęcia wrzucamy pogladowo, ponieważ te w ogłoszeniu są słabej jakości, a być może ktoś będzie zainteresowany tym jakby nie patrzeć bardzo sympatycznym modelem auta.
Co nas trochę zniechęciło:
- kierownica robi wrażenie źle spasowanej (wystrzelona poduszka?),
- zderzak jakoś źle ułożony w stosunku do błotnika od strony kierowcy (wystawało ok 1 cm)
- szyba od strony pasażera z przodu wymieniona,
- we wnętrzu plastiki były w dwóch odcieniach, lub w jednym, ale częściowo bardziej zużytym, częściowo mniej (Mazda_3_Wanga_wnętrze)
- książka serwisowa (po niemiecku, choć samochód zakupiony w Polsce) wypisana tylko przegladami.
Wszystko to robiło wrażenie jakiejś większej bądź mniejszej ingerencji w samochód, o której komis nie wiedział/nie chciał powiedzieć. Na poważniejsze badanie się nie zdecydowaliśmy, mimo, że samochód od serwisu Mazdy stał jakieś 500m.
Poza tym autko zadbane i pracowało dosyć grzecznie.
Oczywiście dysponujemy większą ilością zdjęć, więc jeśli znajdzie się chętny na samochód, zachęcam do kontaktu.
Teoretycznie bezwypadkowe (ale to kwestia definicji), ale jest kilka rzeczy, na które zwróciliśmy uwagę. Nie wrzucam informacji do sekcji "Ostrzegam", ponieważ motoryzacja dla nas to tzw "rocket science" i może wnioski wyciągamy nieco pochopnie. Szczególnie naczytawszy się uprzednio innych postów na bezwypadkowe.
Zdjęcia wrzucamy pogladowo, ponieważ te w ogłoszeniu są słabej jakości, a być może ktoś będzie zainteresowany tym jakby nie patrzeć bardzo sympatycznym modelem auta.
Co nas trochę zniechęciło:
- kierownica robi wrażenie źle spasowanej (wystrzelona poduszka?),
- zderzak jakoś źle ułożony w stosunku do błotnika od strony kierowcy (wystawało ok 1 cm)
- szyba od strony pasażera z przodu wymieniona,
- we wnętrzu plastiki były w dwóch odcieniach, lub w jednym, ale częściowo bardziej zużytym, częściowo mniej (Mazda_3_Wanga_wnętrze)
- książka serwisowa (po niemiecku, choć samochód zakupiony w Polsce) wypisana tylko przegladami.
Wszystko to robiło wrażenie jakiejś większej bądź mniejszej ingerencji w samochód, o której komis nie wiedział/nie chciał powiedzieć. Na poważniejsze badanie się nie zdecydowaliśmy, mimo, że samochód od serwisu Mazdy stał jakieś 500m.
Poza tym autko zadbane i pracowało dosyć grzecznie.
Oczywiście dysponujemy większą ilością zdjęć, więc jeśli znajdzie się chętny na samochód, zachęcam do kontaktu.
Co to za silnik?115 KM benzyna .No za cholerę nie mogę rozkminić.
Jeżeli macie vin to poproszę , zaraz się dowiemy co to za ziółko.
Sprzedawca się pomylił, to nie jest 115, tylko 104 KM.
Chyba opisy nie są jego mocną stroną, bo byliśmy świadkami jeszcze jednej pomyłki.
A VIN oczywiście spisaliśmy, więc mogę podać JMZBK14Z261264768.
Witam!
Jestem nowy, od czegoś trzeba zacząć...
Piszę bo mam podobne auto, z salonu, kupione osobiście. Zderzak mój wygląda tak samo, odstaje z jednej strony na parę mm, widziałem też u innych. Podejrzana jest książka serwisowa, kupiona w DE od handlarza, a pieczątkami to nasi "dealerzy" się wymieniają. Jutro zobaczę jak wyglądają u mnie plastiki, ale chyba wszystko ładnie równo czarno. Pozdrawiam